Pulpe de pui cu ghimbir și lime

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Usturoiul și ghimbirul se taie mărunt,

se pun într-un castron

și se amestecă cu zahăr brun,

suc de limetă, sare, piper,

fulgi de ardei iute și ulei de măsline.

Cu acest amestec se ung bine pulpele și se lasă să stea așa pentru 2-3 ore.

Se pun apoi într-un vas termorezistent

și se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 1 oră. Din când în când se mai stropesc cu zeama care se formează în vas.

Se servesc calde, alături de orice garnitură se dorește.

Din nou am apelat la Răzvan să ne ajute cu poza de prezentare.

Etichete: pulpe de pui
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Supă cremă de linte Supă cremă de linte

Rețeta mai nouă   Tarte de ciocolată cu arahide Tarte de ciocolată cu arahide

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro