Salată picantă cu piept de pasăre

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se pune la fiert în apă cu sare.

După ce a fiert se taie cubuleţe.

Ceapa verde se taie mărunt.

Castravetele se taie feliuţe subţiri.

Limeta se stoarce,

iar sucul se amestecă cu ulei de măsline, sare, piper şi ardei iute mărunţit.

Se amestecă legumele

cu dressingul şi cu pieptul de pui.

Se serveşte presărată cu alune.

Etichete: piept de pui | salata
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de curcan cu ficăței, ciuperci și roșii cherry Piept de curcan cu ficăței, ciuperci și roșii cherry

Rețeta mai nouă   Cod în sos dulce acrișor Cod în sos dulce acrișor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro