Varză călită

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Varza şi ceapa se taie mărunt.

Ceapa se căleşte în 2 linguri de ulei şi se înăbuşă în puţină apă. Se adaugă pasta de tomate şi se lasă să fiarbă puţin.

Se pune varza tocată

şi se încorporează treptat. Se completează cu apă cât să poată fierbe (se mai poate adăuga şi ulterior) şi se lasă la foc mic timp de 30-45 de minute, poate chiar mai mult, până se înmoaie bine varza. Se condimentează cu sare şi piper.

Se serveşte cu mărar şi mămăliguţă.

Etichete: varza
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Limoncello Limoncello

Rețeta mai nouă   Tartă cu brânză telemea și roșii Tartă cu brânză telemea și roșii

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro