Varză dulce călită cu afumătură

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Varza se taie şi se freacă cu sare.

Ceapa se taie şi se căleşte în puţin ulei.


Se adaugă bucăţile de afumătură peste ceapă şi se călesc şi ele.


Se adaugă bulionul care se căleşte şi el 2-3 minute, apoi se adaugă apă şi sare.


Când a dat în clocot începe să se adauge varza treptat.

Se lasă să fiarbă până se înmoaie varza.

Se adaugă foi de dafin şi, în final, mărar.



(27 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • iti multumim chiar f gustos

  • mia placut

  • am incercat, a iesit excelent.

  • F bun si usor de facut.Ms

  • este foarte bun,am incercat de nota 10!

  • bine scrisa reteta .....si gustoasa

  Rețeta mai veche Ruladă cu cremă de frişcă şi căpşuni Ruladă cu cremă de frişcă şi căpşuni

Rețeta mai nouă   Piept de pui umplut cu spanac Piept de pui umplut cu spanac

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro