Borş de legume cu lobodă şi fidea

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Legumele se curăţă şi se spală în apă rece.

Ardeiul, morcovii şi ţelina se taie cubuleţe, ceapa se taie mărunt, dovlecelul şi cartofii se taie cuburi de dimensiuni aproximativ egale, loboda se taie şi ea mărunt.

Toate legumele se călesc în puţin ulei în oala în care vom face ciorbiţa.

Se completează cu apă cât să acopere toate legumele şi se lasă să fiarbă până când sunt gata cartofii.

Separat se fierbe borşul.

Roşiile decojite se dau prin robot.

Se adaugă în oală atât borşul, cât şi roşiile, în plus se mai adaugă o mână de fidea.

Verdeaţa se taie mărunt şi se adaugă în ciorbă la final.

Etichete: bors | legume | stevie
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • toate retetele de supe si ciorbe sunt extraordinar de bunE. Va multumesc si caut, convinsa si alte retete.

  Rețeta mai veche Prăjitură excelentă Prăjitură excelentă

Rețeta mai nouă   Saramură de mreană Saramură de mreană

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro