Cartofi copţi în coajă cu telemea şi cu mărar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii foarte bine spălaţi, se pun într-un vas termorezistent şi se coc în cuptorul încins la 220 grade timp de o oră.

Pentru a fi siguri că sunt gata, se verifică cu o furculiţă. Dacă aceasta intră destul de uşor până în interior, se pot scoate din cuptor.

Se lasă să se răcorească puţin, apoi se taie pe jumătate şi se scobesc uşor.

Brânza telemea se fărâmă

şi se amestecă cu mărarul tocat

şi o parte din miezul de cartofi.

Se condimentează cu piper.

Cu acest amestec, se umplu cartofii,

se aranjează în vasul de cuptor,

se presară cu caşcaval ras

şi se mai bagă la cuptor la 200 grade timp de 10-15 minute, până se topeşte caşcavalul.

Se servesc presăraţi cu mărar.

Etichete: cartofi
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tort de cacao cu nucă Tort de cacao cu nucă

Rețeta mai nouă   Iepure cu sos de roşii la slow cooker Iepure cu sos de roşii la slow cooker

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro