Cartofi în coajă la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se spală foarte bine cu ajutorul unei perii.

Se pun la fiert în apă cu sare. Se fierb doar pe jumătate, aproximativ 15 minute.

După acest timp, se scurg de apă, se aranjează într-un vas termorezistent.

Se stropesc cu ulei de măsline.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 20 de minute. Se verifica dacă sunt gata cu ajutorul unei furculiţe, iar dacă furculiţa nu pătrunde cu uşurinţă în interior, se mai lasă pentru 10 minute.

Se servesc calzi simpli, ca garnitură sau se pot tăia pe jumătate şi se poate pune caşcaval ras peste ei.

Şi pentru că provocarea Andrei conţinea 2 ingrediente cheie, după ce am "rezolvat" mărul, eram datori cu o reţetă la care "personajul" principal să fie cartoful.

Etichete: cartofi
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Excelent!

  • super, pentru cina

  Rețeta mai veche Somn cu roşii, capere şi măsline la dry cooker Somn cu roşii, capere şi măsline la dry cooker

Rețeta mai nouă   Spirale cu şuncă şi caşcaval Spirale cu şuncă şi caşcaval

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro