Chipsuri de cartofi şi dovlecei la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Dovleceii şi cartofii se feliază foarte subţire.

Usturoiul se pisează şi se amestecă cu rozmarin, piper şi ulei.

Prin acest amestec se trec feliile de cartofi şi dovlecei şi se distribuie alternativ într-o tavă cu hârtie de copt.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 210 grade timp de 15-20 minute, cât să se rumenească.

Se servesc calzi.

Etichete: chips | cartofi | dovlecei
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte buna mancarea nota 10+

  Rețeta mai veche Omletă cu ciuperci Omletă cu ciuperci

Rețeta mai nouă   Somon cu sos hoisin Somon cu sos hoisin

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro