Crochete de dovlecei cu brânză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie pe lungime, în sferturi.


Iaurtul se amestecă cu ulei.


Se amestecă brânza rasă cu pesmetul.


Se trec prin amestecul de iaurt cu ulei, apoi prin amestecul de pesmet cu brânză.


Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.


Se dau la cuptor la 180 grade pentru 25-30 de minute.


Se pot servi ca garnitură la peşte la grătar.


Etichete: crochete | dovlecei | branza
(8 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • am incercat reteta si mi-a placut ce a iesit!

  Rețeta mai veche Somn în sos genovez Somn în sos genovez

Rețeta mai nouă   Panna cotta cu caramel Panna cotta cu caramel

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro