• Jumări de porc în untură

    Jumări de porc în untură

    Se taie grăsimea cubuleţe. Se pune sare, se prăjesc până se rumenesc. Se pun în borcan şi se toarnă untură…

  • Nuci

    Nuci

    Ouăle se bat cu zahărul. Se adaugă untura, uleiul, oţetul, praful de copt sau amoniacul stins cu zeamă de…

  • Plăcintă "Poale'n brâu"

    Plăcintă "Poale'n brâu"

    Drojdia se dizolvă în laptele călduţ, împreună cu 2 linguriţe de zahăr. Se adaugă câteva linguri de…

  • Cozonac cu nucă

    Cozonac cu nucă

    Se amestecă drojdia cu puţin zahăr până devine o pastă omogenă. Se adaugă făină, lapte (cam 1/4 din…

  • Cozonac cu mac

    Cozonac cu mac

    Se pune drojdia într-un lighean. Se freacă cu un pic de zahăr până se topeşte. Apoi se adaugă o cană de…

  • Gulaş din inimă de porc

    Gulaş din inimă de porc

    Se spală bine inima, se taie în cuburi mici. Se căleşte puţin ceapa tăiată foarte mărunt în cratiţa…

  • Cornuleţe cu nucă

    Cornuleţe cu nucă

    Se amestecă drojdia cu 1 linguriţă zahăr, cu puţină apă călduţă şi puţină făină. Se adaugă…

  • Sărăţele

    Sărăţele

    Se amestecă toate ingredientele şi se dă la frigider pentru 3 ore. Se întinde o foaie, se taie fâşii, se…

  •  
  • 1
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro