Piure de cartofi cu caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu sare.

Se scurg de zeama în care au fiert,

apoi se pisează şi se amestecă cu untul, laptele şi, la final, caşcavalul ras.

Etichete: piure | cartofi
(6 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval

Rețeta mai nouă   Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro