Tocaniţă de pui cu piure şi caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Piure de cartofi cu caşcaval"

    Cartofii curăţaţi şi tăiaţi cuburi se pun la fiert în apă cu sare.

    Se scurg de zeama în care au fiert,

    apoi se pisează şi se amestecă cu untul, laptele şi, la final, caşcavalul ras.

    Piure de cartofi cu caşcaval
  2. continuăm cu rețeta de bază...

Pulpele de pui se spală şi se taie pe jumătate. Se prăjesc în puţin ulei.

Când sunt rumenite se scot pe o farfurie.

În uleiul rămas de la prăjirea pulpelor, se căleşte ceapa tăiată solzişori.

După ce s-a înmuiat puţin, se adaugă ardeiul tăiat fâsiuţe subţiri.

Se călesc împreună până ardeiul se înmoaie şi el,

apoi se pune carnea rumenită.

Se completează cu apă cât să acopere totul

şi se lasă să fiarbă timp de aproximativ 20 de minute.

Se adaugă roşiile cherry întregi,

boiaua,

sare şi piper, apoi se lasă să fiarbă până scade sosul.

La final se adaugă verdeaţa tăiată mărunt.

Se serveşte alături de piure cu caşcaval şi salată.

Prima lună de participare la Provocarea "Bucătar Curajos" şi începe deja să îmi placă, cred că o să devină o "obişnuinţă" lunară. Propunerea Simonei este una delicioasă. Să nu vă lăsaţi păcăliţi că sună simplu sau comun, rezultatul vă asigur că este unul de "te lingi pe degete".

(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • chiar astazi vreau sa o incerc! :*

  • super delicios

  • delicios pofta mare

  Rețeta mai veche Piure de cartofi cu caşcaval Piure de cartofi cu caşcaval

Rețeta mai nouă   Piure de cartofi cu caşcaval Piure de cartofi cu caşcaval

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro