Baba Ghanoush

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Vinetele coapte se pasează cu blenderul vertical.

Se freacă apoi cu ulei de măsline.

Se adaugă pasta de susan

sucul de lămâie,

usturoiul pisat


şi se amestecă cu mixerul.

Se potriveşte cu sare şi se adaugă pătrunjelul tocat.

Se servesc cu pâine caldă sau scovergi calde.


(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Clătite bănăţene Clătite bănăţene

Rețeta mai nouă   Creier măcelăresc Creier măcelăresc

publicitate
Comentarii (4)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro