Hamburgher

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie ceapa mărunt.

Se adaugă peste carnea tocată.

Se toacă usturoiul mărunt.

Se adaugă și acesta peste compoziția de carne.

Se toacă ghimbirul mărunt.

Se adaugă la amestec.

Se mai adaugă un ou.

Se condimentează cu sare

și piper.

Se adaugă sos Worchester.

Se amestecă bine pentru uniformizare.

Se formează chiftele din compoziție

și se adaugă pe grătarul bine încins.

Se rumenesc pe ambele părți.

Pe grătar se mai pun felii de kaizer.

Se feliază cașcavalul,

roșiile,

și castraveții murați.

Se taie chifla în două.

O jumătate se unge cu muștar.

Apoi se pun pe rând: o frunză de salată,

chifteaua,

câteva felii de castraveți murați,

o felie de kaizer rumenită puțin pe grătar,

2 felii de cașcaval

și 2 feliuțe de roșii

Cealaltă jumătate de chiflă se unge cu ketchup

și se așează deasupra.

Etichete: hamburgher
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pizza cu brânză și porumb Pizza cu brânză și porumb

Rețeta mai nouă   Salată de leurdă cu fasole roșie și porumb Salată de leurdă cu fasole roșie și porumb

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro