Legume asortate

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Legumele congelate se pun la fiert în apă cu sare.

După ce au fiert, se scurg de zeamă şi se amestecă cu ciupercile într-un vas termorezistent. Deasupra se pune untul, se acoperă vasul şi se bagă la cuptor pentru 20 de minute.

Vasul se scoate din cuptor şi se adaugă caşcavalul ras deasupra.

Se acoperă cu capacul ca să se înăbuşă.

Deasupra se presară verdeaţa tăiată mărunt.

Se servesc ca şi garnitură la diferite fripturi.

Etichete: legume
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Aripioare cu slăninuţă şi cartofi la cuptor Aripioare cu slăninuţă şi cartofi la cuptor

Rețeta mai nouă   Caponata Caponata

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro