Ragu de legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se călește în două linguri de ulei.

Dovleceii se taie cuburi

și se adaugă peste ceapa călită.

La fel și cartofii: se taie cuburi

și se alătură dovleceilor.

Se adaugă cu apă cât să le acopere

și se lasă să fiarbă 20 de minute, acoperind vasul cu un capac.

Se adaugă două linguri de pastă de tomate,

porumbul,

se condimentează cu sare și piper

și se mai lasă să fiarbă 10 minute.

Se servește presărat cu mărar.

(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Suc de roșii Suc de roșii

Rețeta mai nouă   Răsucite cu brânză cheddar Răsucite cu brânză cheddar

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro