Ghiveci de legume

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
Ceapa şi ardeiul gras se taie cubuleţe, iar morcovii se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei.





Când ceapa devine aurie se adaugă 2 linguri de bulion.

Se amestecă şi se stinge cu 2 căni de apă.

Vinetele şi dovleceii se taie cubuleţe potrivit de mari.

Se adaugă în sosul pregătit.


Se lasă să fiarbă la foc mic până se îngroaşă şi sosul devine gros. Se adaugă şi sare după gust.

La final se adaugă pătrunjelul şi mărarul tăiate mărunt.


Se poate servi alături de castraveţi muraţi sau salată de varză.

Provocarea lunii octombrie a fost lansată de gazda My Fancy Cake, aşa că ne vom concentra pe cupcakes şi pe roadele toamnei. Deocamdată folosim doar câteva din roadele toamnei, urmând ca într-o reţetă viitoare să ne îndreptăm atenţia spre brioşe. 

Etichete: ghiveci | legume
(23 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Tartă cu struguri Tartă cu struguri

Rețeta mai nouă   Ficăţei de pui cu struguri Ficăţei de pui cu struguri

publicitate
Comentarii (10)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro