Cartofi cu ciuperci şi bulion la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se curăţă, se taie pe jumătate, apoi se taie felii. Se pun într-o tavă unsă cu ulei.

Peste cartofi se taie ciupercile în sferturi.

Se condimentează cu sare şi piper, se adaugă foile de dafin. Usturoiul se taie feliuţe subţiri.

Bulionul se desface în 2 căni de apă şi se toarnă în tavă. Se stropeşte cu ulei şi se bagă în cuptorul încins la 200 grade timp de 45 de minute.

Se serveşte alături de orice fel de salată sau murături.

Etichete: cartofi
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Calcan cu sos de iaurt şi suc de lămâie Calcan cu sos de iaurt şi suc de lămâie

Rețeta mai nouă   Lipie marocană Lipie marocană

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro