Chefal cu rozmarin şi lămâie la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peştele se curăţă de solzi şi de intestine. Se spală foarte bine cu apă rece, se presară cu sare şi se lasă să stea aşa timp de 30 de minute.

Peştele se crestează cu ajutorul unui cuţit.

În fiecare crestătură se pun feliuţe subţiri de usturoi.

Se presară rozmarin în fiecare crestătură.

În interiorul peştelui se pun felii subţiri de lămâie.

Peştele astfel pregătit se înfoliază, astfel încât sosul care rezultă în timpul coacerii să nu se piardă în tavă. Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se serveşte cu mămăliguţă şi mujdei de usturoi.

Etichete: chefal | peste
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Brioşe cu ciocolată şi cremă de portocale Brioşe cu ciocolată şi cremă de portocale

Rețeta mai nouă   Pulpe de curcan în sos de portocală Pulpe de curcan în sos de portocală

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro