Hamsii pane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Hamsiile se curăţă de intestine şi se spală foarte bine cu apă rece. Se presară cu sare şi se lasă să stea timp de 20 de minute.

Apoi se trec mai întâi prin oul bătut,

prin făină

şi la final din nou prin ou.

Se prăjesc în ulei încins, până se rumenesc pe ambele părţi.


Se scot pe un şerveţel pentru a absorbi excesul de ulei.

Se servesc cu mămăliguţă şi lămâie.


Etichete: hamsii | pane | peste
(4 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Lebăr de casă Lebăr de casă

Rețeta mai nouă   Caltaboşi Caltaboşi

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro