Mâncărică de bame

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se călesc bamele în ulei timp de maxim 10 minute şi se pune un praf sare.


În acest timp roşiile se decojesc şi se taie bucăţele, se adaugă peste bame şi se lasă să mai fiarbă până se înmoaie atât bamele, cât şi roşiile.


La sfârşit se adaugă căţeii de usturoi tăiaţi felii şi se amestecă.

Se pot servi alături de cartofi natur.


Etichete: mancare | bame
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Trufe albe Trufe albe

Rețeta mai nouă   Brioşe cu morcov şi mere Brioşe cu morcov şi mere

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro