Omletă din creier cu ceapă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa tăiată mărunt se prăjeşte în puţin ulei. Când s-a rumenit se adaugă creierul şi se căleşte fără a se amesteca.

În paralel se bat ouăle cu sare, piper şi puţină boia de ardei.

Cănd s-a înmuiat creierul (aproximativ 10-15 minute pentru că se face destul de repede) se adaugă ouăle bătute. Se presară cu pătrunjel.

Se rumeneşte putin apoi se bagă în cuptor circa 15 minute până se rumeneşte şi deasupra.
Etichete: omleta | creier | ceapa | oua
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro