Somn prăjit cu pesmet japonez

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se curăță somnul de intestine și se spală bine.

Se taie în bucăți și se sărează.

Se tăvăleasc bucățile de pește prin pesmetul japonez.

Se pun în tigaia cu ulei încins.

Se prăjesc acoperit

pe ambele părți.

Etichete: somn
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Chiftele din piept de curcan și legume la cuptor Chiftele din piept de curcan și legume la cuptor

Rețeta mai nouă   Lapți de crap prăjiți Lapți de crap prăjiți

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro