Cârnaţi din carne de porc şi carne de oaie

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 


Carnea se dă prin maşina de tocat, alternând cele trei tipuri.

Peste carnea tocată se adaugă condimentele şi se omogenizează foarte bine, adaugând câte puţină supă astfel încât la final să se obţină o compoziţie legată, nu foarte moale.

Se pregătesc maţele ce urmează a se umple, se fixează pe maşina de tocat pe dispozitivul special pentru cârnaţi şi se umplu cu compoziţia obţinută mai sus.

Se lasă la uscat 1-2 zile, după care se păstrează la frigider.


Etichete: carnati | porc | oaie
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • carmen
    21 Dec.2012

    bine mai arata carnatii astia!!!!!

  Rețeta mai veche Porc cu sos de smântână şi muştar Porc cu sos de smântână şi muştar

Rețeta mai nouă   Jumări de porc în untură Jumări de porc în untură

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim