Cremşnit

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 
  1. Preparăm "Cremă de vanilie"

    Laptele se pune pe foc cu zahărul, făina şi ouăle.

    Se ţine pe foc până se îngroaşă. Se amestecă destul de des pentru a nu se lipi.

    Se lasă să se răcorească şi se adaugă esenţa de vanilie

    şi untul, la temperatura camerei.

    Se mixează foarte bine.

  2. continuăm cu rețeta de bază...

Cele două foi din pachetul de aluat foietaj, se coc separat. Înainte de a se întroduce la cuptor, aluatul se înţeapă cu furculiţa.

Se coace la 200 grade timp de 20 de minute (sau se urmăresc indicaţiile de pe ambalaj).

După ce s-au răcit, foile se umplu cu crema de vanilie.

Se lasă până a doua zi când se poate porţiona.


(45 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Spaghetti cu sos de roşii, capere şi ciuperci Spaghetti cu sos de roşii, capere şi ciuperci

Rețeta mai nouă   Somn pe grătar cu sos de iaurt şi castravete murat Somn pe grătar cu sos de iaurt şi castravete murat

publicitate
Comentarii (18)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro