Ouă cu sos de muştar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se fierb ouăle tari, în apă cu sare.

Castraveţii se taie cubuleţe.

Făina se prăjeşte în unt,

amestecând continuu, până devine aurie.

Se adaugă supa de legume şi se fierbe până se îngroaşă.

Se adaugă laptele,

smântâna,

muştarul,

castraveciorii cuburi,

şi se amestecă.

Se condimentează cu sare şi piper,

coaja rasă de lămâie şi sucul de lămâie

şi se lasă pe foc până începe să fiarbă.

Ouăle fierte, se taie pe jumătate şi se pun pe sosul de muştar, pe o farfurie. Se decorează cu mărar, după preferinţă.


Etichete: oua | sos | mustar
(14 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • foarte bun

  Rețeta mai veche Fazan în vin la slow cooker Fazan în vin la slow cooker

Rețeta mai nouă   Lichior de ouă cu vanilie Lichior de ouă cu vanilie

publicitate
Comentarii (16)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro