Rasol de cartofi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii se fierb în coajă în apă cu sare.

După ce au fiert, se lasă să se răcorească puţin, apoi se curăţă de coajă.

Se taie cubuleţe.

Într-un vas se pune uleiul la încins, apoi se pun cartofii tăiaţi.

Se presară mărarul şi se călesc pentru 5 minute.

Se servesc alături de mujdei de usturoi.

Etichete: cartofi
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Crap prăjit în mălai Crap prăjit în mălai

Rețeta mai nouă   Ton cu vin şi cimbru la grătar Ton cu vin şi cimbru la grătar

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro