Salată de icre de crap cu ceapă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Icrele se mixează la început cu foarte puţin ulei, până când acestea se leagă.


Apoi se adaugă alternativ ulei


şi apă carbogazoasă, mixând foarte bine după fiecare.


Se continuă adăugarea de ulei şi apă carbogazoasă până se obţine consistenţa dorită.


Se potriveşte gustul cu suc de lămâie.

La final se adaugă ceapa tocată foarte mărunt.

Se serveşte cu pâine proaspătă.


Etichete: icre
(9 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Imi place mai mult cu putin otet in loc de suc de lamaie. Oricum este foarte bun acest aperitiv.

  Rețeta mai veche Carne de porc la grătar Carne de porc la grătar

Rețeta mai nouă   Păstrăv fript Păstrăv fript

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro