Anghilă cu roşii

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Anghila se curăţă de intestine şi se jupoaie de piele.

Se taie apoi în bucăţi.

Ceapa se taie solzişori

şi se căleşte în puţin ulei.

Se adaugă sare, piper

şi după ce s-a înmuiat puţin ceapa, se adaugă şi vinul alb.

Se lasă să fiarbă la foc mic timp de 5 minute.

Se pun bucăţile de peşte, care au fost presărate cu sare,

şi se fierb înăbuşit timp de 5 minute.

Se adaugă roşiile tăiate rondele.

şi se mai fierbe acoperit pentru 10 minute.


Se presară cu pătrunjel tocat.

Se serveşte cald.


Etichete: anghila | peste | rosii
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cuib de mămăligă cu brânză şi ou Cuib de mămăligă cu brânză şi ou

Rețeta mai nouă   Prăjitură "Mascotă" Prăjitură "Mascotă"

publicitate
Comentarii (8)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro