Bruschete cu caşcaval şi hribi

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Caşcavalul se taie felii subţiri, atât cât să acopere felia de baghetă.

Pe felia de baghetă se pune o feliuţă de caşcaval, iar deasupra hribi.

Bruschetele astfel pregătite se pun pe hârtie de copt şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 8 minute, până se topeşte caşcavalul.

Se servesc imediat.


Etichete: bruschete | hribi
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Omletă cu arome indiene Omletă cu arome indiene

Rețeta mai nouă   Aripioare cu slăninuţă şi cartofi la cuptor Aripioare cu slăninuţă şi cartofi la cuptor

publicitate
Comentarii (2)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro