Aripioare cu slăninuţă şi cartofi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pune un strat de cartofi tăiaţi felii.

Peste stratul de cartofi se aşează aripioarele de pui; se presară cu sare şi piper.

Peste aripioare se pune ceapa tăiată solzişori

usturoiul tăiat feliuţe subţiri,

slăninuţa tăiată şi ea feliuţe,

iar la final, încă un rând de cartofi felii.

Se presară cu sare, piper, se stropeşte totul cu ulei,

se acoperă cu un capac şi se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de o oră.

După acest timp, se poate lăsa vasul descoperit, încă 10 minute la cuptor, pentru a se rumeni.

Se presară cu pătrunjel tocat

şi se serveşte cald.

Etichete: aripioare de pui
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Bruschete cu caşcaval şi hribi Bruschete cu caşcaval şi hribi

Rețeta mai nouă   Legume asortate Legume asortate

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro