Chips-uri de cartofi la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Cartofii noi se spală foarte bine, îndepărtând bine tot pământul,

apoi se taie în felii foarte subţiri.

Usturoiul pisat se amestecă cu ulei de măsline, sare, piper şi rozmarin.

Prin acest amestec se trec feliile de cartofi, după care se aşează una câte una într-un vas termorezistent uns cu unt.

Vasul astfel pregătit se bagă în cuptorul preîncălzit la 220 grade timp de 15-20 minute, până când feliile de cartofi se rumenesc pe margine.

Se servesc ca garnitură la orice tip de friptură.

Etichete: cartofi | chips
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cocoş în lapte la slow cooker Cocoş în lapte la slow cooker

Rețeta mai nouă   Chefal cu legume la cuptor în stil tunisian Chefal cu legume la cuptor în stil tunisian

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro