• Ciorbă de perișoare

    Ciorbă de perișoare

    Oasele de vită se fierb cu puţină sare, până se desprinde carnea de pe ele. Se spumează dacă este nevoie.…

  • Ciorbă de mânzat

    Ciorbă de mânzat

    Carnea de mânzat se pune la fiert în oala sub presiune, în apă cu sare. După ce se spumează foarte bine,…

  • Ciorbă de afumătură

    Ciorbă de afumătură

    Se curăţă carnea de pe osul ciolanului şi se taie cubuleţe. Osul se pune la fiert împreună cu bucăţile…

  • Cozonac cu mac

    Cozonac cu mac

    Se pune drojdia într-un lighean. Se freacă cu un pic de zahăr până se topeşte. Apoi se adaugă o cană de…

  • Cornuleţe cu borş de post

    Cornuleţe cu borş

    Se face o cocă, se frământă, se întinde o foaie, se taie în triunghiuri care se umplu cu rahat, gem sau…

  • Ciorbă de pui

    Ciorbă de pui

    O oală de 8-10 litri se umple pe jumătate cu apă. Se adaugă carnea de pui şi sare după gust. Se pune la…

  • Ciorbă de peşte

    Ciorbă de peşte

    Se pun la fiert peştii mici şi tacâmurile de peşte, împreună cu legumele şi 1 lingură de sare. Dupa o…

  • Ciorbă de cartofi de post

    Ciorbă de cartofi

    Se rad morcovul, pătrunjelul, ceapa, ţelina. Se călesc în puţin ulei. Se pun la fiert cartofii tăiaţi cuburi…

  • Cozonac

    Cozonac

    Se pune cubuleţul de drojdie în vasul în care se frământă. Se pune puţin zahăr şi se freacă. Se pune…

  •  
  • 1
  • 2
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro