- 
					
					
						  Piept de pui cu arome thailandezePieptul de pui se taie în 4. Se condimentează cu sare și piper. Se storc 2 felii limetă, alte felii de limetă… 
- 
					
					
						  Supă cu tăiţei de orez şi ciuperci…Ciupercile shitake se pun la înmuiat în apă călduţă. Ardeiul şi morcovul se taie făşii. Pieptul de pui… 
- 
					
					
						  Piept de gâscă cu ciuperci la slow…Boabele de coriandru se pisează. Se îndepărtează pielea de pe pieptul de gâscă, apoi se taie pe jumătate.… 
- 
					
					
						  Somon la cuptor cu sos de soia şi muştarCeapa se taie rondele subţiri. Într-un vas termorezistent se aranjează rondelele de ceapă. Usturoiul se pisează… 
- 
					
					
						 de post de postPenne cu măsline şi caperePastele se fierb în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Măslinele se taie rondele. Usturoiul… 
- 
					
					
						  Goujon de ştiucăŞtiuca se curăţă de solzi şi de intestine. Se spală foarte bine cu apă rece şi se îndepărtează capul… 
- 
					
					
						  Pulpe de pui în sos hoisinPulpele de pui bine spălate se pun într-un castron şi se amestecă cu usturoiul tocat mărunt, sosul de soia,… 
- 
					
					
						 de post de postPilaf de orez cu legumeCeapa şi ardeiul se taie mărunt, morcovul se taie rondele şi se călesc împreună în puţin ulei. Când s-au… 
- 
					
					
						  Curcan în sos de vin şi suc de lămâie…Usturoiul se pisează şi se freacă cu puţin ulei. Se prepară sosul amestecând vinul, uleiul de măsline,… 
- 
					
					
						  Ruladă din piept de pui cu kaizer şi…Pieptul de pui se taie bucăţi şi se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se condimentează cu sare, piper, ghimbir,… 
							 Reţete cu "ghimbir"
						
					 
																	 
																	 
																	 
																	 
																			 
																	 
																	 
																			 
																	 
																	









