Jumări de ouă cu brânză

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se bat ouăle spumă, se amestecă cu laptele, sarea, piperul, smântâna şi brânza rasă.


Se toarnă în tigaia cu untul bine înfierbântat.

Se amestecă uşor, dar mereu, ca să nu se prindă de tigaie.

Jumările reuşite trebuie să fie moi. Se servesc imediat.

Etichete: omleta | branza | oua
Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro