Şalău rasol

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Şalăul se curăţă de solzi şi intestine.

Se taie în bucăţi.

Cartofii tăiaţi în patru, ceapa întreagă şi morcovul tăiat în 3, se pun la fiert în apă cu sare şi condimente. Se fierb până când sunt gata cartofii.

Se adaugă bucăţile de peşte şi se mai fierb încă cinci minute.

Se scot bucăţile de peşte din zeamă şi se servesc fierbinţi alături de legume, mujdei de usturoi şi mămăliguţă.


Cu această reţetă participăm la Provocarea Dulce Românie, găzduită luna aceasta de Cristina, care a venit cu o idee inedită, să nu folosim în reţetă făină de grâu, zahăr şi ulei.

Etichete: rasol | peste | salau
(2 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Ouă ochi la cuptor cu spanac Ouă ochi la cuptor cu spanac

Rețeta mai nouă   Tort diplomat cu struguri Tort diplomat cu struguri

publicitate
Comentarii (3)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro