Saramură de știucă

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Știuca se curăți de solzi, de intestine și se spală bine.

Se pune pe o tavă cu grătar alături de cele 2 roșii și se introduce la cuptor, la grill.

Se menține aproximativ 20 minute pe fiecare parte.

Într-o oală cu apă adusă la fierbere se adaugă cimbru, foi de dafin, ardei iute, ienibahar, piper boabe, usturoi și sare.

Se adaugă și roșiile coapte la cuptor și se dă amestecul în câteva clocote.

Știuca preparată se transferă într-un alt vas.

Peste știucă se adaugă supa condimentată.

Se poate servi atât cald cât și rece.

Etichete: saramura
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cannoli Cannoli

Rețeta mai nouă   Somn la grătar cu sos teriyaki Somn la grătar cu sos teriyaki

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro