Somn la grătar cu sos teriyaki

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Somnul se eviscerează, se spală bine și se taie rondele. Capul și coada se vor păstra pentru o ciorbă de pește. Vom folosi doar rondele.

Usturoiul se pisează cu sare.

Se adaugă sosul teriyaki,

ulei de măsline

și suc de lămâie.

Peste peștele condimentat cu sare și piper

se adaugă sosul preparat anterior.

Se lasă puțin timp la marinat.

Peștele marinat se pune pe grătar și se lasă pe fiecare parte aproximativ 15 minute.

După ce se întoarce se poate stropi cu zeamă de lămâie.

După ce se iau rondelele de pe grătar se așează pe prosoape absorbante pentru a prelua surplusul de grăsime.

Se servește cald cu o porție de orez.

Etichete: somn | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Saramură de știucă Saramură de știucă

Rețeta mai nouă   Șprot prăjit Șprot prăjit

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro