Somn cu usturoi și vin alb la cuptor

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Peștele se curăță și se spală, apoi se taie rondele.

Usturoiul se curăță, se presară cu sare,

apoi se zdrobește.

Se adaugă puțin ulei și se freacă, până devine ca o maioneză.

Fiecare bucată de pește se trece prin usturoi

și se așează într-un vas termorezistent.

Se presară pe deasupra cu piper.

Peste usturoiul rămas se toană vinul și se amestecă bine,

apoi se pune peste pește, în vas.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Se servește cald, cu garnitură de orez.

(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Cheesecake cu lămâie Cheesecake cu lămâie

Rețeta mai nouă   Foietaj cu verdețuri Foietaj cu verdețuri

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Calebatuta.ro