Somon cu mărar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Fileurile de somon se aşează într-un vas termorezistent,

se presară cu sare şi piper,

cu mărar uscat sau proaspăt,

iar deasupra se pune untul tăiat cubuleţe mici.

Vasul se bagă în cuptorul încins la 200 grade timp de 20 de minute.

Se serveşte cu lămâie.

Etichete: somon
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de curcan în sos de muștar și smântână Piept de curcan în sos de muștar și smântână

Rețeta mai nouă   Omletă cu brânză și măsline Omletă cu brânză și măsline

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro