Piept de curcan în sos de muștar și smântână

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de curcan se usucă cu prosoape absorbante, apoi se presară cu sare,

piper şi coajă de lămâie.

Într-o tigaie se pun 2 linguri de ulei şi se rumeneşte pieptul de curcan condimentat.

Bucăţile de carne se scot şi se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri, până se auresc,

se adaugă supa de pui

smântâna de gătit,

zeama de lămâie.

Când începe să fiarbă, se pun în sos bucăţile de carne

şi se fierbe acoperit la foc mic, timp de 45 de minute, completând cu supă, dacă sosul scade prea tare.

La final, se adaugă muştarul

şi se mai lasă pe foc 5 minute.

Se serveşte alături de garnitură de orez şi salată de pătrunjel.

(10 voturi) Votează şi poți lăsa review!
  • Foarte buna reteta, insa din punctul meu de vedere, e recomandat cam mult mustar... sosul este delicios si inainte de adauga mustarul si cred ca 100g sunt de ajuns.

  • este o mancare foarte buna si gustoasa este un preparat de nota 10

  Rețeta mai veche Sardine cu coriandru la grătar Sardine cu coriandru la grătar

Rețeta mai nouă   Somon cu mărar Somon cu mărar

publicitate
Comentarii (1)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro