Somon simplu la grătar

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Somonul rondele se presară cu sare şi se pune pe grătarul încins.

Se ţine 3-4 minute pe fiecare parte, atât cât să fie bine rumenit.

Se ia de pe grătar, se presară cu piper şi se stropeşte cu suc de lămâie.

Se serveşte cu supliment de lămâie, dacă se mai doreşte.

Etichete: somon | peste
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Legume la cuptor Legume la cuptor

Rețeta mai nouă   Lecsó Lecsó

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro