Tarte cu pesto și roșii cherry

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Aluatul foietaj se întinde puţin pe o suprafaţă presărată cu făină, apoi se decupează cu ajutorul unui pahar sau a unei căni.

Formele decupate din aluat se aşează pe o tavă cu hârtie de copt,

şi se ung cu sos pesto.

În centru fiecărui cerc se pune câte o roşie cherry, apăsând puţin ca să fie prinsă în aluat.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 210 grade timp de 20 de minute, până când roşiile se înmoaie, iar aluatul se rumeneşte.

Se servesc calde.

Etichete: tarte | pesto | rosii cherry
(1 vot) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Pulpe și aripi de găină cu sos picant de roșii și portocală la slow cooker Pulpe și aripi de găină cu sos picant de roșii și portocală la slow cooker

Rețeta mai nouă   Pulpă de curcan cu sos de portocală și tabasco Pulpă de curcan cu sos de portocală și tabasco

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro