Bulete de caşcaval

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Untul se pune pe foc cu apa până se topeşte untul.

Se ia de pe foc şi se adaugă făina. Se omogenizează.

Se adaugă caşcavalul ras

şi se adaugă pe rând ouăle. Se lasă să se răcească.

Din compoziţia obţinută se formează biluţe şi se pun în tava cu hârtie de copt.

Se coc în cuptorul preîncălzit la 180 grade timp de 15 minute.

Se servesc atât calde cât şi reci.


Etichete: bulete | bilute | cascaval
(7 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Somon cu sos de muştar şi vin la cuptor Somon cu sos de muştar şi vin la cuptor

Rețeta mai nouă   Focaccia Focaccia

publicitate
Comentarii (5)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Hai să gătim
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro