Caşcaval pane

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Se taie caşcavalul în felii groase de 1 cm.

Se dau prin faină, ou bătut şi apoi prin pesmet.



Se rumenesc în unt sau ulei pe ambele părţi.

Se servesc imediat.

Etichete: cascaval | pane
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Amandine Amandine

Rețeta mai nouă   Gogoşari în bulion Gogoşari în bulion

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Calebatuta.ro