Cordon bleu

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Pieptul de pui se taie de-a lungul şi apoi fiecare bucată se bate pentru a se obţine felii subţiri şi mai întinse.

Feliile din piept de pui se presară cu sare şi piper.

Se bat ouăle.

Caşcavalul se feliază, de asemenea, cât mai subţire.

O felie de caşcaval alături de o felie de şuncă presată se înconjoară cu o felie din piept de pui şi se introduce mai întâi în ou.

Apoi se introduce în pesmet.

Şi apoi se trece din nou prin ou.

Apoi se pune la prăjit.

Etichete: cordon bleu | pane | piept de pui
(5 voturi) Votează şi poți lăsa review!
publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro