Plăcintă cu ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ciupercile se taie şi se trag la tigaie.

Separat, se căleşte făina în ulei

şi se adaugă smântâna de gătit.

Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă să fiarbă până se îngroaşă bine sosul.

La final, se adaugă ciupercile sotate

şi mărarul tocat mărunt

şi se mai lasă să fiarbă puţin.

Într-o tavă se întinde aluatul foietaj

şi se pune ăn mijloc compoziţia de ciuperci rece.

Se împachetează

şi se unge cu ou pe deasupra.

Se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade timp de 30 de minute.

Etichete: placinta | ciuperci
Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Piept de curcan umplut cu bacon și ciuperci Piept de curcan umplut cu bacon și ciuperci

Rețeta mai nouă   Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată Chec cu ghimbir și cremă de ciocolată

publicitate
Comentarii (6)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Bucătăresele vesele
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Calebatuta.ro