Supă cremă de ciuperci

Mod de preparare
citeşte reţeta
 
 
salvează reţeta
 

Ceapa se taie solzișori,

ciupercile se taie cubulețe,

la fel și țelina

și păstârnacul.

Usturoiul se zdrobește.

Într-o tigaie se pune untul

și se călește ceapa

împreună cu usturoiul.

Se adaugă ciupercile, țelina și păstârnacul, se condimentează cu sare și piper

și se acoperă vasul cu un capac.

Se lasă să fiarbă până se evaporă zeama lăsată de ciuperci.

Se adaugă supa de pui

și se lasă să fiarbă 5-10 minute.

Se transferă totul într-un bol

și se pasează cu blenderul vertical.

Se adaugă smântâna

și se mai pune pe foc cât să dea un clocot.

Se servește cu crutoane.

Etichete: supa crema
(3 voturi) Votează şi poți lăsa review!

  Rețeta mai veche Biban de mare cu legume la cuptor Biban de mare cu legume la cuptor

Rețeta mai nouă   Macrou la cuptor pe pat de legume Macrou la cuptor pe pat de legume

publicitate
Comentarii (0)
Toate câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora. Ne rezervăm dreptul de a aproba doar comentariile care folosesc un limbaj adecvat şi fac referire la reţeta prezentată. Orice feedback este binevenit, fie el negativ sau pozitiv.

Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Caietul cu rețete
Bucătăresele vesele
Calebatuta.ro