• Chiftele din cartofi cu ciuperci de post

    Chiftele din cartofi cu ciuperci

    Cartofii fierţi se pasează. Peste ei se adaugă ceapa tăiată mărunt, usturoiul pisat, ciupercile tăiate…

  • Ruladă din piept de pui

    Ruladă din piept de pui

    Pieptul de pui se taie pe jumătate. Se ia o jumătate de piept şi se taie astfel încât să nu fie prea gros.…

  • Savarină

    Savarină

    Se separă albuşurile de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă. Gălbenuşurile se freacă foarte bine cu…

  • Găluște cu prune

    Găluște cu prune

    Cartofii bine spălaţi se pun la fiert în coajă, sau curăţaţi. Când sunt gata, se curăţă şi se strivesc…

  • Pulpe de pui pane

    Pulpe de pui pane

    Se fierb pulpele de pui. Se dau pulpele de pui fierte prin ou, pesmet şi apoi din nou prin ou. Apoi se pun la…

  • Cașcaval pane

    Cașcaval pane

    Se taie caşcavalul în felii groase de 1 cm. Se dau prin faină, ou bătut şi apoi prin pesmet. Se rumenesc…

  •  
  • 1
  • 2
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro