• Cod în crustă de pesmet la cuptor

    Cod în crustă de pesmet la cuptor

    Într-o tavă de cuptor se pune codul tăiat fileuri. Acesta se condimentează cu sare, piper și se unge cu puțin…

  • Tort Sacher

    Tort Sacher

    Se separă albușurile de gălbenușuri. Albușurile se bat spumă tare. Untul la temperatura camerei, se amestecă…

  • Prăjitură cu prune

    Prăjitură cu prune

    Făina se amestecă cu un plic de zahăr vanilat, sarea, praful de copt, coaja rasă de lămâie și de portocală.…

  • Doradă cu pesmet și pătrunjel la cuptor

    Doradă cu pesmet și pătrunjel la…

    Peștele se eviscerează și se presară cu sare. Se pisează usturoiul și se freacă cu ulei de măsline. Pătrunjelul…

  • Somn prăjit cu pesmet japonez

    Somn prăjit cu pesmet japonez

    Se curăță somnul de intestine și se spală bine. Se taie în bucăți și se sărează. Se tăvăleasc bucățile…

  • Baghete de pește

    Baghete de pește

    Se dezosează carne de peşte şi se dă de 2 ori prin maşina de tocat. Carnea tocată se amestecă cu ceapa…

  • Sarmale pane

    Sarmale pane

    Sarmalele gata făcute, se trec prin făină, apoi prin ou şi la final prin pesmet şi se prăjesc în ulei încins,…

  • Creveţi crocanţi

    Creveţi crocanţi

    Creveţii se trec prin făină, apoi prin oul bătut cu puţină sare şi la final prin pesmet panko. Se încinge…

  • Aripioare pane la cuptor

    Aripioare pane la cuptor

    Ouăle se bat cu sare şi piper. Făina, pesmetul şi seminţele de susan se amestecă. Se poate adăuga şi 2-3…

  • Păstrăv în crustă de pesmet la cuptor

    Păstrăv în crustă de pesmet la cuptor

    Usturoiul se pisează şi se amestecă cu toate condimentele, cu coaja rasă de lămâie şi cu untul. Cu acest…

  • Creier pane

    Creier pane

    Creierul de porc, bine spălat si curăţat de pieliţe, se pune la fiert în apă cu sare, îndepărtându-se…

  • Crochete de dovlecei cu brânză

    Crochete de dovlecei cu brânză

    Dovleceii se curăţă de coajă şi se taie pe lungime, în sferturi. Iaurtul se amestecă cu ulei. Se amestecă…

  • Şniţele din piept de curcan umplute cu caşcaval

    Şniţele din piept de curcan umplute…

    Pieptul de curcan se taie în fileuri subţiri. Fiecare fileu se bate cu ciocanul pentru şniţele. Se presară…

  • Prăjitură deliciu

    Prăjitură deliciu

    Într-o tavă se pun cele 300 g de nuci şi se dau la cuptor la 200 grade timp de 5-7 minute. Se scot din cuptor…

  • Mreană prăjită

    Mreană prăjită

    Peştele se curăţă de solzi şi se intestine. Se spală foarte bine cu apă rece, se taie rondele, se presară…

  • Rulouri din carne de vită

    Rulouri din carne de vită

    Această mâncare, pe numele ei originar Bragioli, este o mâncare tradiţională din Malta. Se realizează nişte…

  • Ouă scoţiene

    Ouă scoţiene

    Carnea se amestecă cu toate condimentele, cu oul întreg şi cu pesmetul. Se omogenizează totul. Ouăle fierte…

  • Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor

    Aripioare de pui cu caşcaval la cuptor

    Usturoiul se curăţă şi se pisează cu sare, apoi se freacă cu puţin ulei de măsline, până devine ca o…

  • Somn pane

    Somn pane

    Somnul se curăţă de intestine, se spală foarte bine cu apă rece, apoi se taie rondele. Se presară cu sare…

  • Ruladă din piept de pui în crustă de mac şi susan

    Ruladă din piept de pui în crustă…

    Fiecare piept de pui se taie pe jumătate, rezultând astfel patru bucăţi. Fiecare bucată se bate foarte bine…

  • Ficăţei cu sos de roşii

    Ficăţei cu sos de roşii

    Ficăţeii de pui se spală bine cu apă rece şi se călesc în ulei. Când sunt gata, se scot într-o farfurie.…

  • Prăjitură cu vişine

    Prăjitură cu vişine

    Albuşurile se separă de gălbenuşuri. Albuşurile se bat spumă cu 2 linguri de zahăr pudră. Gălbenuşurile…

  • Pulpe de pui pane la cuptor

    Pulpe de pui pane la cuptor

    Ouăle se bat foarte bine cu sare, apoi se amestecă cu făina, laptele, piper şi busuioc până se obţine o…

  • Şniţel din piept de pui

    Şniţel din piept de pui

    Pieptul de pui de taie fâşii foarte subţiri. Se presară cu sare şi piper. Se pregăteşte oul bătut şi…

  • Musaca de cartofi de post

    Musaca de cartofi

    Cartofii se pun la fiert în apă cu sare. Când sunt fierţi se curăţă de coajă şi se taie rondele. Ceapa,…

  • Chiftele din cartofi de post

    Chiftele din cartofi

    Cartofii fierţi se pasează. Peste ei se adaugă ceapa tăiată mărunt, usturoiul pisat, mărarul, făina, sarea…

  •  
  • 1
  • 2
  •  
Parteneri
Retete culinare LaLena.ro
Hai să gătim
Calebatuta.ro